top of page

Семейна фотосесия

Основен пакет

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове,  както и техните принтове в размер 10/15см

Цена

100 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 15лв

Продължителност

90 минути

image00001.jpeg

Важно

Цената на ОСНОВЕН ПАКЕТ е с включена отстъпка в знак на благодарност, че ми позволявате да публикувам вашите снимки в портфолиото на студиото,в уебсайта, в социалните мрежи, в конкурси и други печатни материали.

В случай, че не желаете да показвам снимките ви, ще ви предложа пакет КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ.

Пакет конфиденциалност

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове,  както и техните принтове в размер 10/15см

Цена

200 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 30лв

Продължителност

90 минути

Какво трябва да знаете?

Този тип фотосесия включва само семейни снимки!

image00002.jpeg
image00003.jpeg

Препоръки за облеклото...

Освен, че можете да се възползвате от гардероба за бебчета и деца в студиото, ще е необходимо да направите и подготовка от вкъщи.

Студиото разполага с всичко необходимо за бебчета, но за другите членове на семейството ще трябва да се придържате към няколко съвета:

Няма да сгрешите, ако заложите на светлите пастелени цветове в комбинация със сини дънки или изчистена рокля за мама. Не е препоръчително дрехите ви да са шарени и да имат надписи по тях, едноцветните дрехи са по-добрият избор за вашата фотосесия. 

image00004.jpeg

Срокове

До 48 часа след фотосесията получавате онлайн галерия с всички сполучливи кадри, от която да изберете вашите любими!

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е от 10-20 работни дни след направен от вас подбор на кадри.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, предлагам и експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това ще оскъпи сесията Ви двойно. 

Затова Ви препоръчвам да изберем дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантираме, че снимките Ви ще са готови навреме.

След като получите готовите снимки, Magic memories by Anna съхранява файловете ви в рамките на 10 дни! Необработени снимки не се пазят, отговорността за свалянето им в срок и съхранението им е изцяло на клиента! Срока за сваляне на снимки е 7 дни, след което ще е невъзможно да свалите снимките си от линка, който ви е изпратен! А снимките на хартиен носител са комплимент към фотосесията ви и се изпращат по куриер за сметка на клиента или се взимат лично от удобен за фотографа адрес!

image00005.jpeg

Авторско право

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Анна Николова принадлежат на студио Magic memories by Anna. Това дава изричното право да използвам снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ми тук в сайта, така и в бизнес профилите ми в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.

image00006.jpeg
bottom of page