top of page
2-6 meseca.jpg

Бебета 2-6 м

  • 3 декора

  • 5 обработени кадъра 

  • Необработени кадри не се предават

  • Времетраене около 60 минути

  • Цена за допълнителен кадър 20 лева

  • Подарък, принт върху фото хартия на всеки избран кадър в размер 10/15 см

Цена: 150лв

Конфиденциалност

Ако желаете, да не публикувам вашите кадри, ще трябва да заплатите +100 лева, за избраният от вас пакет!

Какво трябва да знаете?

Ако сте пропуснали първият период за снимки на бебчето ви и сега е подходящ такъв момент, важно е то да има снимки за спомен, за да им се радва, като порастне. В периода от 1 до 6 месеца, бебчетата могат да бъдат позирани, като новородени, но само ако се отпуснат. Затова родителите трябва да бъдат наясно, че този период е най-трудният за снимки.

Още...

От 1 до 6 месеца, бебчетата вече са избистрили поглед и е следващият удобен момент за снимки, понеже можем да ги снимаме с отворени очички, а също така това е период в който те започват да отвръщат на закачки и раздават доста усмивки! Също вече държат изправени главичките си, което ни позволява да направим снимки по коремче! 

Препоръки за облеклото...

Облечете бебчо с дрешки, които се събличат лесно!

Освен, че можете да се възползвате от гардероба за бебчета в студиото, ще е необходимо да направите и подготовка от вкъщи.

Студиото разполага с всичко необходимо за бебета, но за другите членове на семейството ще трябва да се придържате към няколко съвета, ако сте решили да направим и семейни снимки: 

Няма да сгрешите, ако заложите на светлите пастелени цветове в комбинация със сини дънки или изчистена рокля за мама. Не е препоръчително дрехите ви да са шарени и да имат надписи по тях, едноцветните дрехи са по-добрият избор за вашата фотосесия. 

Какво трябва да носите?

Подгответе в чантата си нещата, които вземате когато ходите на разходка:

- памперси
- мокри кърпички
- биберон (дори и бебето да не ползва биберон, той може да е спасението ни за фотосесията)
- няколко дози (поне 3) адаптирано мляко и топла вода, в случай, че не кърмите или сте на смесено хранене! 

Срокове

До 48 часа след фотосесията получавате онлайн галерия с всички сполучливи кадри, от която да изберете вашите любими!

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е от 10-20 работни дни след направен от вас подбор на кадри.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, предлагам и експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това ще оскъпи сесията Ви двойно. 

Затова Ви препоръчвам да изберем дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантираме, че снимките Ви ще са готови навреме.

След като получите готовите снимки, Magic memories by Anna съхранява файловете ви в рамките на 10 дни! Необработени снимки не се пазят, отговорността за свалянето им в срок и съхранението им е изцяло на клиента! Срока за сваляне на снимки е 7 дни, след което ще е невъзможно да свалите снимките си от линка, който ви е изпратен! А снимките на хартиен носител са комплимент към фотосесията ви и се изпращат по куриер за сметка на клиента или се взимат лично от удобен за фотографа адрес!

Авторско право

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Анна Николова принадлежат на студио Magic memories by Anna. Това дава изричното право да използвам снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ми тук в сайта, така и в бизнес профилите ми в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.

bottom of page