top of page
novorodeni.jpg

Новородени

  • 3 декора

  • 5 обработени кадъра 

  • Необработени кадри не се предават

  • Времетраене около 90 минути

  • 1 семеен кадър

  • Цена за допълнителен кадър 20 лева

  • Подарък, принт върху фото хартия на всеки избран кадър в размер 10/15 см

  • При близнаци, цената се оскъпява със 100 лева

Цена: 200лв

Конфиденциалност

Ако желаете, да не публикувам вашите кадри, ще трябва да заплатите +100 лева, за избраният от вас пакет!

Какво трябва да знаете?

Най-подходящият период за снимки на Вашето бебе е до 15 ден след неговото раждане, като лично аз предпочитам да снимам бебетата между 7 и 10-я им ден. Колкото по-голямо е бебето, толкова по-малко спи, възможно е да започнат силни колики и неразположение. Колкото повече растат новородените, толкова повече качват килограми, а това ограничава тяхната гъвкавост. 

В периода до 15 ден след раждането тялото на бебето все още е свикнало с позите, които е заемало в корема на мама и лесно и безболезнено може да ги заеме отново по време на фотосесията.

Как да запишете час

Препоръчвам ви да запишем час още докато бебчето е в коремчето ви. Това може да се случи по 2 начина:

- Естествено раждане. Записваме датата на термина ви и в 9-я месец на бременността е добре да ме държите информирана относно предписанията и очакванията на вашия акушер-гинеколог за появата на бебето. В деня на раждането вие или някой ваш близък трябва да ми се обади или да ми пише, за да потвърдим датата на вашата фотосесия.

- Раждане с Цезарово сечение. Ако се наложи да родите със секцио, отново ще трябва да запишем датата на термина ви в графика ми, но в момента, в който ви насрочат дата за манипулацията, ще се разберем за конкретен час на фотосесията.

Препоръки за облеклото...

Облечете бебчо с дрешки, които се събличат лесно!

Освен, че можете да се възползвате от гардероба за новородени в студиото, ще е необходимо да направите и подготовка от вкъщи.

Студиото разполага с всичко необходимо за новородени, но за другите членове на семейството ще трябва да се придържате към няколко съвета, ако сте решили да направим и семейни снимки: 

Няма да сгрешите, ако заложите на светлите пастелени цветове в комбинация със сини дънки или изчистена рокля за мама. Не е препоръчително дрехите ви да са шарени и да имат надписи по тях, едноцветните дрехи са по-добрият избор за вашата фотосесия. 

Какво трябва да носите?

Подгответе в чантата си нещата, които вземате когато ходите на разходка:

- памперси
- мокри кърпички
- биберон (дори и бебето да не ползва биберон, той може да е спасението ни за фотосесията)
- няколко дози (поне 3) адаптирано мляко и топла вода, в случай, че не кърмите или сте на смесено хранене! 

Срокове

До 48 часа след фотосесията получавате онлайн галерия с всички сполучливи кадри, от която да изберете вашите любими!

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е от 10 - 20 работни дни след направен от вас подбор на кадри.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, предлагам и експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това ще оскъпи сесията Ви двойно. 

Затова Ви препоръчвам да изберем дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантираме, че снимките Ви ще са готови навреме.

След като получите готовите снимки, Magic memories by Anna съхранява файловете ви в рамките на 10 дни! Необработени снимки не се пазят, отговорността за свалянето им в срок и съхранението им е изцяло на клиента! Срока за сваляне на снимки е 7 дни, след което ще е невъзможно да свалите снимките си от линка, който ви е изпратен! А снимките на хартиен носител са комплимент към фотосесията ви и се изпращат по куриер за сметка на клиента или се взимат лично от удобен за фотографа адрес!

Авторско право

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Анна Николова принадлежат на студио Magic memories by Anna. Това дава изричното право да използвам снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ми тук в сайта, така и в бизнес профилите ми в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.

bottom of page