top of page
cake smash.jpg

Cake Smash

  • 1 декор

  • 5 обработени кадъра 

  • Необработени кадри не се предават

  • Времетраене около 30 минути

  • 1 семеен кадър

  • Цена за допълнителен кадър 20 лева

  • Подарък, принт върху фото хартия на всеки избран кадър в размер 10/15 см

  • Пакета не включва снимки с торта и ванаa

Цена: 150лв

Конфиденциалност

Ако желаете, да не публикувам вашите кадри, ще трябва да заплатите +100 лева, за избраният от вас пакет!

Какво трябва да знаете?

Тортата за фотосесията не е включена в цената. А аз съм винаги насреща, да помогна с избора и, за да може тя да се съчетае с декора за вашата фотосесия! 

Сесията протича в няколко етапа, в зависимост от пакета който сте избрали: 
-снимки на детето без торта 
-снимки с мама и тати
-снимки с тортата 
-снимки във вана с топла вода и сапунени балончета 

Още...

Нужно е да носите със себе си допълнително памперси и хавлийка за да може накрая да почистим бебчо от тортата.

Препоръки за облеклото...

Освен, че можете да се възползвате от гардероба за бебчета от студиото, ще е необходимо да направите и подготовка от вкъщи.

Студиото разполага с всичко необходимо за бебчета, но за другите членове на семейството ще трябва да се придържате към няколко съвета, ако сте решили да направим и семейни снимки: 

Няма да сгрешите, ако заложите на светлите пастелени цветове в комбинация със сини дънки или изчистена рокля за мама. Важно е да сте в тон! Не е препоръчително дрехите ви да са шарени и да имат надписи по тях, едноцветните дрехи са по-добрият избор за вашата фотосесия. 

Студиото разполага с дрешки, но е добре и вие да носите. Ту-ту полички, перлени герданчета, изчистени гащеризончета, рокли, панталонки с тиранти, ризки и папионки и всичко което ви допада е добре дошло, за да може да имаме по-разнообразни снимки! 


ВАЖНО!
Имайте предвид, че детето ще се цапа с торта и дрешките които донесете, могат да бъдат съсипани! 

Срокове

До 48 часа след фотосесията получавате онлайн галерия с всички сполучливи кадри, от която да изберете вашите любими!

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е от 10-20 работни дни след направен от вас подбор на кадри.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, предлагам и експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това ще оскъпи сесията Ви двойно. 

Затова Ви препоръчвам да изберем дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантираме, че снимките Ви ще са готови навреме.

След като получите готовите снимки, Magic memories by Anna съхранява файловете ви в рамките на 10 дни! Необработени снимки не се пазят, отговорността за свалянето им в срок и съхранението им е изцяло на клиента! Срока за сваляне на снимки е 7 дни, след което ще е невъзможно да свалите снимките си от линка, който ви е изпратен! А снимките на хартиен носител са комплимент към фотосесията ви и се изпращат по куриер за сметка на клиента или се взимат лично от удобен за фотографа адрес!

Авторско право

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Анна Николова принадлежат на студио Magic memories by Anna. Това дава изричното право да използвам снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ми тук в сайта, така и в бизнес профилите ми в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.

bottom of page