top of page
sedqshti 7 -11.jpg

Седящи бебета 7-11м

  • 2 декора

  • 5 обработени кадъра 

  • Необработени кадри не се предават

  • Времетраене около 30 минути

  • 1 семеен кадър

  • Цена за допълнителен кадър 20 лева

  • Подарък, принт върху фото хартия на всеки избран кадър в размер 10/15 см

Цена: 130лв

Конфиденциалност

Ако желаете, да не публикувам вашите кадри, ще трябва да заплатите +100 лева, за избраният от вас пакет!

Какво трябва да знаете?

Бебетата в тази възраст са уникални. Те вече сядат стабилно и са  щастливи, че виждат заобикалящата ги среда по нов начин. Това е началото на изследователската част от живота им и това ги прави безкрайно интересни. Започват да пляскат с ръчички, правят различни муцунки и издават забавни звуци.

Още...

Определено този период е идеален за снимки! А студиото разполага с много пропсове и декори, за да се получат мечтаните ви снимки. 

Препоръки за облеклото...

Освен, че можете да се възползвате от гардероба за бебчета в студиото, ще е необходимо да направите и подготовка от вкъщи.

Студиото разполага с всичко необходимо за бебчета, но за другите членове на семейството ще трябва да се придържате към няколко съвета, ако сте решили да направим и семейни снимки: 

Няма да сгрешите, ако заложите на светлите пастелени цветове в комбинация със сини дънки или изчистена рокля за мама. Не е препоръчително дрехите ви да са шарени и да имат надписи по тях, едноцветните дрехи са по-добрият избор за вашата фотосесия. 

Срокове

До 48 часа след фотосесията получавате онлайн галерия с всички сполучливи кадри, от която да изберете вашите любими!

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е от 10-20 работни дни след направен от вас подбор на кадри.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, предлагам и експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това ще оскъпи сесията Ви двойно. 

Затова Ви препоръчвам да изберем дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантираме, че снимките Ви ще са готови навреме.

След като получите готовите снимки, Magic memories by Anna съхранява файловете ви в рамките на 10 дни! Необработени снимки не се пазят, отговорността за свалянето им в срок и съхранението им е изцяло на клиента! Срока за сваляне на снимки е 7 дни, след което ще е невъзможно да свалите снимките си от линка, който ви е изпратен! А снимките на хартиен носител са комплимент към фотосесията ви и се изпращат по куриер за сметка на клиента или се взимат лично от удобен за фотографа адрес!

Авторско право

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Анна Николова принадлежат на студио Magic memories by Anna. Това дава изричното право да използвам снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ми тук в сайта, така и в бизнес профилите ми в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.

bottom of page