top of page
magic memories sybitia snimka.jpg

Събития

В цената са включени първите 2 часа и всички успешни кадри с лека корекция на цветовете. В цената не е включен ретуш. Ако желаете да остана допълнително време, се заплаща по 150 лева за всеки започнал час.

Цена: 250лв

Конфиденциалност

Ако желаете, да не публикувам вашите кадри, ще трябва да заплатите +100 лева, за избраният от вас пакет!

Какво трябва да знаете?

В цената се включват всички успешни кадри, а подбора се прави от мен, такаче да разказва най-добрата история от вашият празник!

Срокове

Получавате готовите кадри в рамките на 10-20 работни дни, след събитието!

Авторско право

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Анна Николова принадлежат на студио Magic memories by Anna. Това дава изричното право да използвам снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ми тук в сайта, така и в бизнес профилите ми в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.

bottom of page