top of page
bremenni.jpg

Бременни

  • 2 визии

  • 5 обработени кадъра 

  • Необработени кадри не се предават

  • Времетраене около 45 минути

  • Цена за допълнителен кадър 20 лева

  • Подарък, принт върху фото хартия на всеки избран кадър в размер 10/15 см

Цена: 150лв

Конфиденциалност

Ако желаете, да не публикувам вашите кадри, ще трябва да заплатите +100 лева, за избраният от вас пакет!

Какво трябва да знаете?

Най-удачният момент за фотосесия е между 7 и 8-я месец от бременността, когато коремчето вече е добре оформено, но все още не Ви е толкова натежало. В този период все още можете да издържите по-дълго време в определена поза без да се изморите. 

В снимките може да участва и бъдещият татко, както и другите деца в семейството, ако има такива.

Специален ретуш

Задълбочена обработка, която нарушава естествения ви вид на кадрите се заплаща допълнително по 30 лева на кадър.

Препоръки за облеклото...

Освен, че можете да се възползвате от гардероба за бременни в студиото, ще е необходимо да направите и подготовка от вкъщи.

За сесията е необходимо да подготвите красиво бельо в бял, телесен и/или черен цвят както и 1 комплект дрехи за вас и за останалите членове от семейството.

Няма да сгрешите, ако заложите на светлите пастелени цветове в комбинация със сини дънки. Не е препоръчително дрехите ви да са шарени и да имат надписи по тях, едноцветните и изчистени дрехи са по-добрият избор, особено когато искате да бъде подчертано коремчето. Ако решите да използвате услугите на фризьор и гримьор, трябва да имате предвид, че идеята на тези сесии е да Ви покажат в една нежна светлина. Подчертайте очите със спирала и нежни топли сенки, подберете добре фон дьо тена или пудрата, които използвате така, че да няма разлика в цвета между лицето и деколтето ви, използвайте лек прасковен руж и матово червило. Косите приберете в нежен кок или заложете на къдрици.

Срокове

До 48 часа след фотосесията получавате онлайн галерия с всички сполучливи кадри, от която да изберете вашите любими!

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е от 10-20 работни дни след направен от вас подбор на кадри.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, предлагам и експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това ще оскъпи сесията Ви двойно. 

Затова Ви препоръчвам да изберем дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантираме, че снимките Ви ще са готови навреме.

След като получите готовите снимки, Magic memories by Anna съхранява файловете ви в рамките на 10 дни! Необработени снимки не се пазят, отговорността за свалянето им в срок и съхранението им е изцяло на клиента! Срока за сваляне на снимки е 7 дни, след което ще е невъзможно да свалите снимките си от линка, който ви е изпратен! А снимките на хартиен носител са комплимент към фотосесията ви и се изпращат по куриер за сметка на клиента или се взимат лично от удобен за фотографа адрес!

Авторско право

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Анна Николова принадлежат на студио Magic memories by Anna. Това дава изричното право да използвам снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ми тук в сайта, така и в бизнес профилите ми в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.

bottom of page