top of page
16643163352017.jpg

Повече за мен

Здравейте! Аз съм Анна Николова, любяща майка, съпруга, бебешки и семеен фотограф, усмихнат и търпелив човек. Първо сбъднах мечтата си за сплотено семейство, а после и това да имам собствен бизнес. И всичко това го постигнах до 22 годишна възраст. От тук нататък е времето за постоянното ми самоусъвършенстване в личен и професионален план.

  • Facebook
  • Instagram
1664317292499228.jpg

Моята история...

Винаги съм обичала фотографията, но когато се роди моята дъщеря Габриела, исках да заснема всеки миг с нея, за да го запазя за вечността. И тогава реших, че точно това е моето призвание. Преминах през различни фотографски обучения, където придобих професионални умения за боравене със светлината. Придобих умения за работа с новородени, бременни,деца и възрастни.

Всъщност фотографията в превод е рисуване със светлина. Дали в студио или навън, дали в семейната къща или на двора - няма значение! Важното е да има подходяща светлина, усмивки, нежност и любов, за да запазя вашият красив спомен за дълги години!

Избрах да специализирам в областта на новородени бебчета и деца, защото за мен те са смисъла на живота! Както вече споменах аз имам дъщеря и приоритет номер едно е времето ми прекарано с нея! Поради тази причина мога да отделя много малък брой часове от ежедневието си за фотосесии и графикът ми се запълва бързо. Затова ако планувате фотосесия, е добре да запазите вашият час поне месец по-рано, за да успея да ви вмъкна в графика си!

Всички вие които заставате пред обектива ми, сте моето вдъхновение и аз влагам цялата си любов и енергия в заснемането на вас и вашите дечица, защото удоволствието от работата води до съвършенството в нея!

Връзка с мен

Винаги съм позитивно настроена за различни идеи за фотосесии, както и колаборации.

bottom of page